This is our schedule and daily special menu in April. We close from 8th April to 17th April for Sri Lankan New year holidays but open 6th April on Poya day.
皆様、おはようございます。早いもので、4月ですね。日本の桜はいかがですか?私たちは、昨日、 日本の春を楽しみたくて、桜最中をお客様と頂きました。最中は、日本から友人が送ってくれたものです。中に、求肥を挟みこみました。出来立ての餡子とぱり ぱりの最中がとても美味しかったです!
こちらが、4月の日替わり弁当メニューです。今年も恒例となりましたが、スリランカニューイヤーの間はお休みさせて頂きます。皆様のまたのお越しをお待ち申し上げます。
Mon
|
Tue
|
Wed
|
Thu
|
Fri
|
Sat
|
Sun
|
30
|
|
|
|
|
|
1
|
揚げ鳥の香味ソースかけCrispy chicken with soy soursauce
|
|
|
|
|
|
|
2
|
3
|
4
|
5
|
6
|
7
|
8
|
鶏天
Chicken
Tempura
|
Closed
|
メンチカツ
Minced beef
and pork cutlet
|
クリーム コロッケ
Cream
Croquette
|
Open
|
Open
|
Closed
|
9
|
10
|
11
|
12
|
13
|
14
|
15
|
Closed
|
Closed
|
Closed
|
Closed
|
Closed
|
Closed
|
Closed
|
16
|
17
|
18
|
19
|
20
|
21
|
22
|
Closed
|
Closed
|
揚げ鳥の香味ソースかけ
Crispy
chicken with soy sour sauce
|
目玉焼きのせ ハンバーグ
Beef &
Pork hamburger with egg
|
海老天とじ丼
Tempura
prawn and egg on rice
|
Open
|
Open
|
23
|
24
|
25
|
26
|
27
|
28
|
29
|
炊込みご飯と唐揚げ
Cooked rice
with chicken and vegetable
|
Closed
|
スコッチエッグ
Scotch Egg
|
肉野菜炒め入りオムレツ
Omelet
stuffed with vege, pork and cuttlefish
|
クリーム コロッケ
Cream
croquette
|
Open
|
Open
|
4 comments:
感心、感心。今月も月初めにメニューの掲載しましたね。
ぽむさん、いつもコメントありがとうございます。ぽむさんも色々と飛び回っていますね。レースも始まって気が気ではありませんね?
Cherry blossom has just begun to come out in Tokyo and may be at their best in coming weekend.
I am planning to walk around cherry blossom spots nearby Emperor Palace in this weekend.
Hi Sly pan! Emperor palace must be beautiful this season! Take care.
Post a Comment