

Recently we found and bought it. It is cute, isn't it? 偶然、お店で見つけて即購入!とってもかわいいので、お気に入りです。
カフェ ジャパン Since 2000
Every 3rd March, we have Girls’ Festival in
(By the way, we have Boy’s festival, too, on Every 5th May.)
ひな祭りの季節となりました。
当店では特別に和菓子をご用意致します。
(大福、苺大福、梅が枝餅、おはぎ2種、葛餅、桜餅、よもぎ餅)
3月3日のみの限定販売で、売り切れ次第締め切らせていただきます。
ご予約はお早めに!
店内では甘酒のサービスも行っておりますので、お楽しみ下さい。
We are serving Beef and Pork Hamburg cooked on a hot iron plate at the restaurant. It is served piping hot and accompanied by a tasty sauce and rice, miso soup and salad. Yummy! It is particularly good when you are tired and need energy!
(Lunch time: 12-3pm)
当店の一番人気はじゅ~じゅ~ハンバーグです。熱々の鉄板に特製ソースをかけて召し上がって頂きます。食欲の無いとき、元気をつけたいときにお勧めです!トマトサラダ、ご飯、味噌汁、フルーツも付いていて栄養満点です。是非お試し下さい!Miso Soup uses dried bonito, dried sardine, or dried kelp. If you are Vegetarian, we recommend our Vegetarian Miso soup, which only uses dried kelp. (The regular Miso soup is Rs.100 and Vegetarian Miso soup is Rs.200 as we prepare it on your request separately.)
みそは、鰹節、煮干、昆布などで、だしをとりますが、ベジタリアンの方は昆布だしの味噌汁(Rs.200)をお勧めします。(味噌汁Rs.100ですが、ベジタリアン用は要望に応じてお作りしますので、Rs.200となります。ご了承ください。)
Miso (Soy bean paste) – Our Miso is home made and contains no additives. Just as good coffee makers carefully select only the best beans to make their coffee, so too we remove any lower quality soy-beans before making our Miso. Malt is also very important for a good Miso. We make our malt by hand, since it is malt that decides the taste of Miso. We purchase our malt seeds directly from one of the few remaining malt shops in
当店の味噌は、手作りでもちろん無添加です。味の違いにお気づきのお客様も多いようです。豆は、いいコーヒーメーカーがするように、一粒一粒悪い豆を取り出し、いい豆だけをえり分けています。また、味噌にかかせない麹も大事な役割をしています。この麹も作っています。麹の質で味噌の味が大きく変わるからです。当店では今では珍しくなりましたが、老舗麹店より麹の素を分けて頂いて作っております。是非、お味噌汁で味をお試し下さい!