日替わり弁当は、価格を安価で提供するために、数量を限定して作ります。ですので、人気のあるメニューは11時前に終了することがあります。早い方は、前日や一週間前でも注文して下さいますので、早目の注文をお勧めします。
日 | 月 | 火 | 水 | 木 | 金 | 土 |
| | | | 1 炊き込み御飯と唐揚げ | 2 豚生姜焼き | 3 Poya |
4 | 5 揚げ鶏の 香味ソース | 6 定休日 | 7 海老天とじ丼 | 8 クリーム コロッケ | 9 野菜炒め入り オムレツ | 10 |
11 | 12 和風 ロールキャベツ | 13 定休日 | 14 ポテトコロッケ | 15 お楽しみデー (^o^) | 16 メンチカツ | 17 |
18 | 19 野菜炒飯と チキンカレーマリネ | 20 定休日 | 21 豚くわ焼丼 | 22 チキン串カツ | 23 海老天とじ丼 | 24 |
25 | 26 ポテトコロッケ | 27 定休日 | 28 揚げ鶏の 香味ソース | 29 豚みそ焼き | 30 和風 ロールキャベツ | 31 |
2 comments:
You must miss Akira's comment these days as I miss his too. Did he go back to Japan ?
By the way Japanese pickles are my favorite and now I fall into Furuzuke Hakusai. To make it quickly, Hakusai is put with soy-sauce in the container, kept pressured in refrigerator for at the least one week.
Hi, I miss him, too. He is in Japan now.
You love pickled vegetable! You made it!
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